Beter dan ik had durven dromen
18 februari 2021 

Beter dan ik had durven dromen

Twee weken geleden heb ik iets meegemaakt dat mijn leven heeft veranderd. Dat klinkt heel erg dramatisch, maar ik overdrijf niet.

 

Samen met een collega (nou ja, tot dat moment beschouwde de hem als mijn leraar en nog steeds wel eigenlijk) zocht ik naar een manier om te stoppen met snurken. Daar hebben wij allebei last van (om van onze partners nog maar te zwijgen, die moeten het immers aanhoren). Dit deden wij door om beurten in trance te gaan en vragen te stellen aan ons hoger bewustzijn.

 

Van het één kwam het ander en op een gegeven moment lukte het me voor het eerst om echt in contact te komen met mijn bron van zelfliefde. Wat een gevoel! Wat een ervaring! Dit had ik niet voor mogelijk gehouden!

 

En de gevolgen zijn nog opmerkelijker. Mijn cola-light verslaving is verdwenen. Ik pas ineens weer in een broek die al een half jaar achter in de kast hing omdat hij te strak zat en die ik in gedachten verzonken (inderdaad, in hypnose) aantrok. Ik HAAT(te) sneeuw, maar ineens breng ik mijn dochtertje spontaan op de slee naar een vriendinnetje toe in plaats van met de auto. Allemaal dingen waar ik helemaal niet bewust mee bezig was, waarvan ik me pas naderhand realiseerde ‘he, verrek…’

 

De afgelopen week heb ik drie cliënten hetzelfde laten voelen. En er zullen er nog velen volgen. Want dit gun ik iedereen!

Over de schrijver
Reactie plaatsen

arrow_drop_up arrow_drop_down